Vodné pólo: Tréningový výpadok sa prejavil vo výsledkoch junioriek

V Topoľčanoch sa hralo 2. kolo Národnej ligy SR junioriek vo vodnom póle. Pre hráčky Klubu vodného póla Kúpele Piešťany to boli prvé zápasy sezóny v tejto kategórii, pretože v prvom kole neštartovali pre chorobu takmer všetkých hráčok.

Tréningový výpadok sa prejavil aj v zápasoch, ale dôležité a podstatné bude, aby hráčky ostali zdravé, pretože vodnopólové súťaže budú v najbližších troch mesiacoch pokračovať rýchlo za sebou prakticky každý víkend.

Piešťanky nastúpili v zostave: Pechová – Hrebíková, Doktorová, Grežďová, Kozáková, Teličiaková, Držíková, Kalmánová, Holičová, Rajnohová, Mešterová.

Výsledky:

KVP Kúpele Piešťany – Pirana Topoľčany 8:12 (0:4,3:3,2:4,3:1) góly PN: Holičová 2, Doktorová, Grežďová, Teličiaková, Kalmanová, Rajnohová, Mešterová

ČH Košice – KVP Kúpele Piešťany 19:12 (5:3,4:6,4:1,6:2) góly PN: Mešterová 5, Grežďová, Teličiaková a Holičová po 2, Kozáková 1

KVP Kúpele Piešťany – Slávia UK Bratislava 12:9 (4:2,3:2,3:3,2:2) góly PN: Teličiaková a Mešterová po 3, Hrebíková, Grežďová a Kozáková po 2.

Text a foto: Róbert Chlpek