Vo februári budete môcť v ARTE spoznať najlepšie filmy a seriály roku 2022

Február v kultúrno-kreatívnom centre ARTA bude patriť filmom. V rámci svojho celoslovenského turné predstaví Peter Konečný najlepšie filmy a seriály roku 2022. Okrem toho je pripravený aj pravidlený arťácky formát Filmových večerov, ktorý štartuje takisto vo februári.

Rok 2022 priniesol mimoriadne diela v oblasti svetovej kinematografie a seriálovej televíznej produkcie. Už 9. februára o 19:00 naplánovalo KKC ARTA večer, počas ktorého vám predstaví to najlepšie z moderného vnímania audiovizuálneho umenia, ktoré sa stále vyvíja a hľadá nové cesty ako zaujať často presýtených divákov a diváčky. K slovu sa počas tohto večera dostane iba kvalita. Sprevádzať vás ňou bude šéfredaktor portálu Kinema.sk, spoluautor filmovej relácie Do Kina v rádiu Slovensko a člen programového tímu najdiváckejšieho slovenského filmového festivalu Cinematik – Peter Konečný.

Predstaví vám desiatky mimoriadnych filmov a seriálov ostatných mesiacov, ktoré ho skutočne zaujali. Kapacita na podujatie je obmedzená. Rezervujte si svoje miesto na podujatí zakúpením lístka na GoOut. Viac informácii na info@artapiestany.sk.

23. februára sa okrem toho chystá pokračovanie komunitného formátu Filmových večerov, ktoré kultúrnokreatívne centrum ARTA odštartovalo v minulom roku. Aj v tomto vás každý mesiac bude čakať štvrtkový večer venovaný filmu. Viac info čoskoro.

Podujatie podporil Fond na podporu umenia a Nadácia ZSE.

Zdroj: Tlačová správa KKC ARTA