Vianočný kamión príde v sobotu, vodiči musia počítať s obmedzeniami

Vianočný Coca-Cola kamión príde na Námestie slobody v sobotu 3. decembra. Program sa začína o 16.00 h a potrvá dve hodiny.

Počas príchodu vianočného kamiónu, ktorý je ozdobený svetielkami a vianočnými ozdobami, očakávajte okrem vianočnej muziky aj pohostenie, zábavu a samozrejme aj originálneho Santa Clausa v typickom kostýme so všetkým. Výťažok z podujatia poputuje na účet Slovenského Červeného kríža. Coca-Cola tento rok podporí projekt Help Trans, ktorým Červený kríž pomáha imobilným klientom.

S podujatím súvisí aj obmedzenie dopravy. V sobotu 3. decembra bude v čase od 13.00 do 19.00 h uzatvorená Rázusova ulica v časti od okružnej križovatky s Teplickou po križovatku Kukučínovou.

Uzávierka bude regulovaná Mestskou políciou mesta Piešťany. Počas celkovej uzávierky bude umožnený vjazd a výjazd dopravnej obsluhy. V čase od 13.00 do 16.00 hod. bude umožnený prejazd autobusov mestskej autobusovej dopravy. Od 16.00 do 19.30 h bude zrušená zastávka Kolonáda a Námestie 1. mája. Obchádzkové trasy v danom čase budú pre linky č. 8, 14 cez Teplickú ulicu a Radlinského ulicu.

Zdroj: Tlačová správa – MsÚ Piešťany