Vianočné trhy chcú dať šancu mladým talentom

Organizátori piešťanských Vianočných trhov sa rozhodli podporiť mladé talenty z blízkeho i ďalekého okolia a dať im šancu vystúpiť pred veľkým publikom, na dobre vybavenom pódiu, kde sa v minulosti predstavili interpreti ako Gladiátor, Hex, Ego, Rytmus, Kmeťoband a ďalší.

„V minulosti sa nám viackrát potvrdilo, že aj zatiaľ pomerne neznáme skupiny či interpreti dokážu produkovať hudbu často na svetovej úrovni a zaujať ľudí rovnako, alebo viac ako ostrieľaní interpreti. Hudobná scéna na Slovensku nie je veľká a tak okrem zabehnutých interpretov chceme prekvapiť publikum aj novými, menej známymi skupinami. Nechceme ľuďom ponúkať iba najznámejších, častokrát opočúvaných interpretov, ktorých mohli vidieť už niekoľkokrát na rôznych koncertoch či festivaloch,“ píšu organizátori na facebookovej stránke podujatia.

Dodávajú, že na Vianočných trhoch nebudú napriek tomu tento rok chýbať známe tváre slovenskej hudobnej scény.

Ak máte kvalitnú hudobnú produkciu (či už ste kapela, spevák/speváčka, príp. aj iný interpret – napr divadelný súbor) a demo nahrávku (prípadne video), kontaktujte organizátorov Vianočných trhov. Viac informácií nájdete na tejto adrese.

Zdroj: facebook.com/vianocnetrhypn