V Piešťanoch sa predviedli plavecké nádeje zo Slovenska a Českej republiky

V nedeľu 17. novembra 2019 sa v Piešťanoch na 25 metrovom bazéne rehabilitačného centra Adeli konal 3. ročník pretekov Plavecké nádeje 2019, ktorých usporiadateľom bol Piešťanský plavecký klub. Pretekov sa zúčastnilo 115 detí z 13 klubov zo Slovenska a Českej republiky.

Za Piešťanský plavecký klub (PPK) štartovalo 36 pretekárov, z toho 14 detí stálo na štartovacích blokoch prvýkrát a všetci to zvládli na výbornú. Náš klub získal 44 medailí, najúspešnejšími medailistami boli Danka Brežná, Alexandra Bajúsová, Nikoleta Chalásová, Sára Mikuášová, Miška Masarovičová, Chiara Biscontini, Pavlínka Lehutová, Filip Sivák, Šimon Kolárik, Miško a Jurko Arbetovci, Dávid Borovský, Michal Brežný, Timotej Andrejkovič.

Veľkú radosť nám spravili aj mix štafety, ktoré získali zlatú medailu na 4×50 m v. s. a striebornú medailu na 4×50 m polohové preteky.

„Všetkým pretekárom gratulujeme,“ povedala Michaela Čamborová z PPK a dodala: „Preteky podporili Mesto Piešťany, Trnavský samosprávny kraj. Každému pretekárovi sme prichystali účastnícky diplom, medailu a taštičku s prekvapením od našich sponzorov, so zabezpečením cien pomohli firmy Rajo, Lucka, Vacuumschmelze, On Semiconductor, swim-store.sk, ADLO, Respect Slovakia, Dr. Max a rodičia detí PPK, za čo by sme im veľmi radi poďakovali.“

Zdroj: Piešťanský plavecký klub