V piatok rozsvietia vianočný stromček, v nedeľu prvú adventnú sviečku

Začiatok prípravného obdobia na Vianoce sa aj tento rok nesie v znamení tradícií. Viac než mesiac trvajúca séria podujatí odštartuje v piatok 25. novembra o 16.00 h rozsvietením vianočného stromčeka na Winterovej ulici.

Aj tentoraz sa so špeciálnym programom pri čerstvo rozsvietenom vianočnom stromčeku predstavia žiaci Základnej umeleckej školy Piešťany. Krátko potom rozohreje návštevníkov Vianočných trhov na Námestí slobody skupina Happy Boys Vrbovské vŕby (zmena programu). Koncert obľúbeného Slniečka začína o 20.00 h.

Veselo bude aj v predvečer 1. adventnej nedele. Na sobotu 26. novembra je naplánovaný horúci latino večer (od 19.00 h) s kubánskou speváčkou Janelys Fernandez Diaz.

O sviatočnú atmosféru adventných nediel sa postarajú ochotníci zo Združenia exallielov Don Bosca. Na prvú z nich si pripravili divadelné predstavenie s názvom Vianoce ako kedysi. Začína sa v nedeľu 27. novembra o 15.30 h. Krátko potom primátor Miloš Tamajka zapáli prvú sviečku na adventnom venci. Nasledovať budú vystúpenia kapiel Borovienka, Bojniaci a detskej skupiny Úsmev.

Progam Vianočných trhov nájdete aj v našom kalendári podujatí.

Text: Martin Palkovič Zdroj: Tlačová správa – Vianočné trhy