V mestskej sále nebude stretnutie Kotlebovcov, ale oslava MDŽ

Ľudová strana Naše Slovensko presunula svoje povolebné stretnutie do Považskej Bystrice. Týždeň pred vznikom Slovenského štátu bude v Mestskom kultúrnom stredisku Piešťany oslava Medzinárodného dňa žien.

Vedenie radnice nemalo informácie o plánovanom povolebnom stretnutí priaznivcov ĽSNS. Podľa hovorkyne Evy Bereczovej sa vzniknutou situáciou zaoberali spolu s riaditeľkou Mestského kultúrneho strediska Piešťany (MsKS). Výsledkom tohto stretnutia je informácia, že v stredu 7. marca 2017 sa v priestoroch MsKS uskutoční dlhodobo naplánované kultúrne podujatie mesta k Medzinárodnému dňu žien.

„Na e-mailové adresy mesta aj kultúrneho strediska bolo doručených niekoľko rozhorčených reakcií obyvateľov aj rodákov z Piešťan, ktorí vyjadrili zásadný nesúhlas s tým, aby sa takáto akcia len niekoľko dní pred výročím založenia Slovenského štátu v našom meste uskutočnila,“ uvádza radnica na svojej web stránke.

Piešťanskí priaznivci ĽSNS na sociálnej sieti Facebook informovali, že povolebné stretnutie s Marianom Kotlebom sa 7. marca uskutoční v Považskej Bystrici.

Text: Martin Palkovič Foto: unsplash.com/IanSchneider