V areáli piešťanskej firmy sa stal vážny pracovný úraz

Podľa neoficiálnych informácií má nehoda tragické následky. Na miesta zasahovali leteckí záchranári, privolaní boli aj hasiči a polícia.

Nehoda sa stala dnes dopoludnia v prevádzke jednej z firiem v areáli bývalej Tesly. Prvé správy z miesta hovoria, že jednu osobu privalilo rameno stroja. Krátko po 10.00 h na mieste pristál vrtuľník leteckých záchranárov. Úmrtie zatiaľ nikto oficiálne nepotvrdil.

Doplnené o 11.00 h: Vedúci oddelenia operačného riadenia Krajské riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave informoval, že dostali požiadavku na technickú pomoc v súvislosti s osobou privalenou oceľovou konštrukciou v strojárenskom podniku. „Hasiči spolu so záchrannou zdravotnou službou oživovali zranenú osobu. Pri udalosti zasahovala aj vrtuľníková záchranná zdravotná služba. Lekár konštatoval exitus,“ uviedol Martin Krajčovič.

Doplnené o 17.00 h: Podľa policajnej hovorkyne Martiny Kredatusovej zraneniam podľahol 41-ročný muž. „Polícia je na mieste udalosti, vykonáva prvotné úkony a zisťuje, za akých okolností k usmrteniu  muža došlo.“

Text a ilustr. foto: Martin Palkovič