Účasť na hokejovej diskusii a autogramiáde prisľúbili legendy i mladíci

Nedeľa 17. apríla 2022, posledný hrací deň MS v hokeji hráčov do 18 rokov, bude patriť okrem záverečným bojom o postup do elitnej skupiny aj autogramiáde hokejistov, moderovanej diskusii a kultúrnemu programu pre všetky vekové kategórie.

Veľkým lákadlom pre všetkých hokejových priaznivcov bude určite moderovaná diskusia a autogramiáda hokejových legiend, majstrov sveta z roku 2002, účastníka ZOH v Pekingu, ako aj trojice hráčov zo slovenskej reprezentácie do 18 rokov.

Hokejoví fanúšikovia budú mať možnosť získať podpis od Jána Filca, ktorý je najúspešnejším slovenským hokejovým trénerom v histórii, keď za štyri roky počas ktorých viedol reprezentáciu dokázal získať dve medaily z majstrovstiev sveta – striebornú a zlatú.

Na autogramiáde prisľúbili účasť aj zlatí chlapci z Göteborgu Miroslav Šatan – najlepší strelec v histórii slovenskej reprezentácie, držiteľ jej všetkých štyroch medailí z majstrovstiev sveta a víťaz Stanley Cupu, Jozef Stümpel, Martin Štrbák a Rastislav Pavlikovský.

V nedeľu poobede budete môcť v Kine Fontána stretnúť aj Tomáša Kopeckého, bronzového zo ZOH v Pekingu Michala Krištofa a trojicu hráčov z reprezentácie do 18 rokov Adama Sýkoru, Šimona Nemca a Filipa Mešára.

Diskusia, ktorú bude v kinosále moderovať Michal Jantoška, sa začína od 17.00 hod.

Zdroj: Tlačová správa – mesto Piešťany

Foto: Mário Petlák