Twisted Sister sú už na Slovensku, Topfest je pripravený


Warning: Illegal string offset 'alt' in /data/6/1/614b7d31-fe80-4236-a239-9edf38a5930e/zpiestan.sk/web/wp-content/themes/zpiestan_2.0/page-templates/ads-top_article_banner.php on line 14

Warning: Illegal string offset 'caption' in /data/6/1/614b7d31-fe80-4236-a239-9edf38a5930e/zpiestan.sk/web/wp-content/themes/zpiestan_2.0/page-templates/ads-top_article_banner.php on line 15

Warning: Illegal string offset 'sizes' in /data/6/1/614b7d31-fe80-4236-a239-9edf38a5930e/zpiestan.sk/web/wp-content/themes/zpiestan_2.0/page-templates/ads-top_article_banner.php on line 16

Warning: Illegal string offset 'large' in /data/6/1/614b7d31-fe80-4236-a239-9edf38a5930e/zpiestan.sk/web/wp-content/themes/zpiestan_2.0/page-templates/ads-top_article_banner.php on line 16
6
Inzercia

Už len tri dni zostávajú do začiatku 12. ročníka Topfestu, najväčšieho open air rockového festivalu u nás. Aj tento rok sa návštevníci môžu tešiť na bohatý program, sprievodné akcie a zvýšený komfort v areáli.

Headlinerom tohtoročného Topfestu je americká heavy metalová legenda Twisted Sister, ktorá sa predstaví na pódiu aj s hviezdnym bubeníkom Mikeom Portnoyom. Ten v pôvodnej zostave nahradil zosnulého člena A. J. Pera.

Hoci koncert Twisted Sister je plánovaný až v sobotu o 21.30 hod. na hlavnom pódiu, známi hudobníci dorazili na Slovensko s väčším časovým predstihom už v utorok. Čo všetko chcú počas päťdňového pobytu u nás okrem vystúpenia na Topfeste stihnúť, neprezradili. Isté však je, že celý štáb požiadal o 16 izieb, z toho šesť jednolôžkových apartmánov v hoteli najvyššej kategórie.

Svojimi požiadavkami priamo na mieste hudobníci organizátorov výraznejšie nezaskočili, k dispozícii chcú mať okrem základného občerstvenia a vybavenia šatní hlavne niekoľko vysokých zrkadiel, dostatok energetických nápojov, žinenku na jógu a špeciálnu značku mexickej tequily.

Popri Twisted Sister sa návštevníci Topfestu môžu zo zahraničných interpretov tešiť na koncerty skupín Arch Enemy, Hollywood Undead, Within Temptation, The Exploited, Stratovarius, Chelsea Grin či Texas in July.

V rámci nabitého trojdňového programu (26. – 28. 6. 2015) zahrajú na piešťanskom letisku aj české kapely Kryštof, Support Lesbiens a Divokej Bill, ako aj domáci interpreti Inekafe, Horkýže Slíže, IMT Smile s Lúčnicou, Hex, Tublatanka, Gladiator, Slobodná Európa, Zóna A, Korben Dallas, The Paranoid, Smola a hrušky či Zoči Voči. Celý line-up s časmi jednotlivých vystúpení je k dispozícii na webe topfest.sk.

Okrem kvalitnej hudobnej produkcie čaká návštevníkov Topfestu opäť zaujímavý sprievodný program. Jeho súčasťou bude tradične aj Fun zóna s množstvom atrakcií, kde si môžu návštevníci vyskúšať napr. 25m voľný pád, aby zistili ako sa cítil Tom Cruise vo filme Mission Impossible… Partner festivalu Rádio Rocková republika otvorí svoju Chill Vill zónu, v ktorej bude priestor na oddych aj možnosť zahrať si v súťažiach o ceny.

Pre všetkých, ktorí si budú chcieť dopriať pohľad na festival z výšky, budú k dispozícii vyhliadkové lety vrtuľníkom. Všetkých priaznivcov rocku tento rok čaká aj milé prekvapenie – v areáli bude grátis rozdaných 5 800 kusov smotanovej zmrzlinovej pochúťky.

Prípravy areálu piešťanského letiska v týchto chvíľach finišujú. Na festivale budú opäť dve scény – A a B stage. K dispozícii je bezplatné stanovanie v stanovom mestečku. Parkovanie v jeho bezprostrednej blízkosti stojí 2 eurá počas celého trvania festivalu.

Text a foto: Tlačová správa agentúry Duna

Inzercia