Trnavské rádio je soundtrackom vášho leta

Najpočúvanejšie regionálne rádio v Trnavskom kraji má playlist pre každé kúpalisko. Na dva mesiace prichádza s precízne vybratým balíkom letných skladieb, ktorý je tento rok ešte bohatší. Trnavské rádio už odštartovalo leto letným sloganom a jinglami Soundtrack vášho leta.

„Od prvého prázdninového víkendu prinášame aj rovnomennú reláciu, ktorá bude osviežením víkendov nielen pri vode. Na pravé poludnie namiešame dve hodiny najväčších letných hitov uplynulých dekád s tými najhorúcejšími,“ hovorí programová riaditeľka Trnavského rádia Nikola Kaňuková.

S Trnavským rádiom na koncerty, festivaly i za kúpaním

A to nie je všetko. Už tradične bude rozdávať vstupenky na letné festivaly, mnohé regionálne podujatia a koncerty.

Bez kúpania to v lete nejde. Preto Trnavské rádio rozdá množstvo rodinných vstupov do akvaparkov v regióne ale napríklad aj na piešťanské kúpalisko EVA. Stačí leňošiť pri rádiu a zareagovať na výzvu moderátorov v Rannej šou alebo v popoludňajšom vysielaní.

Aby si poslucháči užili leto naplno aj na cestách, každý týždeň získajú 50 € na natankovanie do svojho auta. Iba za počúvanie Trnavského rádia. V Piešťanoch a okolí na frekvencii 97,3 MHz.

Regionálne spravodajstvo a originálny obsah na 97,3 FM

Trnavské rádio zostáva aj počas leta rádiom zameraným na najzaujímavejšie regionálne informácie a originálny obsah vo vysielaní a na webe trnavske.radio. V spravodajstve vysielanom vždy päť minút pred celou – „O 5 skôr, ako ostatní“, prináša všetko podstatné z regiónu, Slovenska a zo sveta.

Aj Piešťanci si Trnavské rádio obľúbili. Dôležitý je kontakt s regiónom a spätná väzba od poslucháčov. „Po novom máme v Trnavskom rádiu „Lietajúcu reportérku“ Kamilu, ktorá mapuje to najzaujímavejšie, čo sa deje od Hodonína cez Piešťany až po Žitný ostrov. Rozhovory, tipy na lokálne zaujímavosti alebo napríklad čerstvý webový fotoseriál, ktorý postupne prinesie najzaujímavejšie i najtajnejšie miesta na kúpanie v kraji,“ dopĺňa Nikola Kaňuková.