Trnavské rádio bude vysielať z Elektrárne Piešťany

Rozhovor s piešťanským primátorom aj trnavským županom si budú môcť v utorok vypočuť poslucháči Trnavského rádia. Vysielanie z priestorov, ktoré sú aktuálne pre verejnosť uzatvorené, začína skoro ráno.

„Už tento utorok (21.4.) bude našim domovom Elektrárňa Piešťany. Od 7.00 hod. do popoludnia budeme mať v improvizovanom štúdiu ľudí, ktorí v tejto dobe robia zaujímavé veci,“ oznámilo Trnavské rádio.

Okrem lektorov Elektrárne Piešťany, ktorá počas mimoriadnej situácie vzdeláva deti cez internet, dostanú vo vysielaní priestor aj primátor Peter Jančovič, predseda Trnavského samosprávneho kraja Jozef Viskupič a prezident hokejového klubu ŠHK 37 Piešťany Jaroslav Lušňák.

Ďalšími ohlásenými hosťami sú zástupcovia kultúrneho centra Arta, ktoré vzniká v budove bývalého Figara na Kollárovej ulici v Piešťanoch. Pozvanie Trnavského rádia prijal aj Ladislav Blaškovič, riaditeľ Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera, kde štát zriadil karanténne stredisko.



Trnavské rádio je nezávislá súkromná rozhlasová stanica vysielajúca na západnom Slovensku na frekvencii 103,9 MHz. Hudobný formát je mixom hudby 90. rokov, súčasného popu a nezávislej produkcie. Trnavské rádio podporuje regionálnych hudobníkov a kapely. Je treťou najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou v Trnave.

Text a ilustr. foto: Martin Palkovič