Trasa behu nočnými Piešťanmi je známa, podujatie skončí koncertami

Vystúpenie kapiel Edibles a Coverage na Námestí slobody bude bodkou za druhým ročníkom Piešťany Night City Run. Beh s dĺžkou 10 km sa uskutoční v sobotu 10. októbra.

Trasa povedie z Námestia slobody po nábreží smerom na Lodenicu. Odtiaľ po chodníku okolo potoka Dubová na Teplická ulicu a do mestského parku. Vlani na beh prišlo vyše 150 športovcov a silnú účasť očakávajú organizátori aj teraz. Pretekári sa môžu zaregistrovať v deň preteku v budove Inštitútu balneológie a fyzioterapie UCM na Rázusovej ulici od 16.00 h.

Štart je plánovaný na 19.00 h z Námestia slobody. Pol hodinu predtým sa registračná brána uzatvorí, čiže lepšie je stihnúť sa zapísať vopred cez  inviton.sk za zľavnenú cenu a na pretek si prísť len po číslo. Cez stránku je možnosť objednať aj „Night runové“ tričko.

Pretekári sa môžu zaregistrovať v deň preteku v budove vysokej školy Balneológie a fyzioterapie na Rázusovej ulici od 16.00 h. Štart je plánovaný na 19.00 h z Námestia slobody v centre Piešťan. Pol hodinu pred pretekmi sa registračná brána uzatvorí, čiže lepšie je stihnúť sa zapísať vopred cez internetovú stránku www.inviton.sk (chcem sa zaregistrovať na event) za zľavnenú cenu a na pretek si prísť len po číslo. Cez stránku je možnosť objednať aj „Night runové“ tričko.

mapa night city run piestany

Súčasťou štartovného bude energy drink a chutné jedlo a pitie po preteku. Pre prvých 50 zaregistrovaných organizátori pripravili malý darček. Nebude chýbať ani občerstvenie počas behu, vecné ceny pre víťazov a Prize Money pre celkového víťaza.

Po pretekoch si prídu na svoje aj nešportovci, na všetkých čaká tombola, ale i koncerty hudobných skupín a jesenné menu. Kto bude mať chuť, zabávať sa bude môcť až do polnoci.

nocny beh

Text a foto: Tlačová správa organizátorov podujatia

Inzercia
Inzercia