Tradičný Piešťanský akvatlon na Lodenici už 30. augusta

Radi plávate alebo beháte? Rekreačne alebo na plný plyn? Potom neváhajte a prihláste sa na Piešťanský Akvatlon.

Najskôr si odbehnete 3 kilometre po vale popri jazere Sĺňava, potom treba zaplávať kilometrové kolečko vo vodnej nádrži s momentálne výnimočne teplou vodou a nasleduje ďalší 3 kilometrový beh.

Keď si netrúfate sami na celé preteky alebo viete len plávať alebo behať, spravte štafetu.

Môžete si zašportovať aj celá rodinka, tak neváhajte a prihlásite i svoje detičky, ktoré budú plávať 25 / 50 metrov a behať 200 alebo 500 metrov. Mladší žiaci budú behať 600 metrov a plávať 200 a starší žiaci pôjdu dvojnásbobnú vzdialenosť a beh si na záver zopakujú.

5. ročník Piešťanského Aquatlonu sa uskutoční v nedeľu 30. augusta pod zastrešením Slovenskej triatlonovej únie, tentokrát v zmenenej lokalite na Lodenici. Pôjde zároveň aj o 12. kolo Slovenského pohára v akvatlone a 16. kolo Slovenského pohára mladších a starších žiakov.

Štart hlavnej kategórie je plánovaný na 13.30 h. Vyhlásenie výsledkov bude približne hodinu po štarte hlavnej kategórie. Prezentácia bude možná už od deviatej ráno ako aj dodatočná registrácia. Na prezentáciu si treba dať pozor, lebo pol hodinu pred štartom jednotlivých kategórii sa depo uzatvorí.

Okrem príjemného prostredia je pripravené pre pretekárov aj občerstvenie, pre víťazov finančné prémie a pre deti sladkosti.

Štartovné: 10 eur vopred a 15 eur na mieste pretekov. Deti a žiaci zdarma.

Link na registráciu: www.solarun.sk/piestansky- akvatlon-prihlaska.php

Info: Jana Beňačková janka.benacka@gmail.com, 0917805243

Jozef Drahovský jozef.drahovsky@seznam.cz, 0904975140

akvatlon

Text: Tlačová správa