Topfest sa uskutoční na pôvodnom mieste už o mesiac

Počas posledného júnového víkendu bude Zelená voda patriť festivalu, ktorý sa z piešťanského letiska presunul na svoje pôvodné miesto. Na tohtoročnom Topfeste sa predstavia kapely Clawfinger, Amaranthe, Horkýže Sliže, Tublatanka, The Great Malarkey, IneKafe, ale aj Peter Nagy a Indigo, Hex alebo Čechomor. Samozrejme príde aj česka rocková legenda Kabát.

V minulosti Topfest pritiahol do Nového Mesta nad Váhom také mená ako Alice in Chains, Slayer, Morcheeba, Limp Bizkit, Suzie Quatro a Pete Doherty.

„Zelená voda je skvelým miestom pre festival. Krásny zelený kemp pri jazere vytvára dovolenkovú atmosféru. Keď sa k tomu pridá dobrá hudba, jedlo a atrakcie, môže návštevník zažiť veci, na ktoré nikdy nezabudne,“ hovorí organizátor festivalu Dušan Drobný.

Mnohí fanúšikovia sa podľa jeho slov tešia, že budú „môcť zažiť Topfest v jeho pôvodnej polohe. Areál na rozdiel od letiska ponúka prirodzený tieň a v horúcich letných dňoch možnosť sa okúpať v jazere. Samozrejme nechýbajú prípoje pre karavany, kamenné sociálne zariadenia a kamenné bufety.“

Na Zelenú vodu sa teší aj Tomáš „Yxo“ Dohňanský zo skupiny HEX: „Naša rodina má totiž odtiaľ kúsok chalupu. Pravidelne sme sa sem chodievali kúpať a hrať tenis. Myslím si, že spojenie Topfest a Zelená voda je dokonalé.“

Dodal, že jeho kapela plánuje nacvičiť niektoré staršie skladby, medzi ktorými sú aj dve-tri tvrdšie pesničky.

Topfest sa na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom uskutoční 29. a 30. júna 2018.

Zdroj: Tlačová správa/Topfest (krátené)