Súčasťou Športových dní bude aj beh WeRunPiešťany

Posledný júlový víkend organizuje Factoryevents už 2. ročník projektu Športové dni Piešťany. Podujatie sa uskutoční na brehu jazera Sĺňava v areáli Lodenica, ktorá je symbolom športu a oddychu pre Piešťany.

Zámerom projektu, ktorý si pod svoje krídla zobrala spoločnosť Magna e.a., ako generálny partner je prezentácia množstva štandardných aj rozvíjajúcich sa športových aktivít v Piešťanoch a najmä nábor nových členov do jednotlivých tímov.

Športové kluby, ako basketbal, rugby, futbal, beachvoleyball, vodné športy Lodenice ukážu, čo je možné sa pri danom športe naučiť, ako prebiehajú tréningy, ale aj napínavé zápasy posilňujúce tímového ducha. Objaviť svoj talent a nadchnutie sa pre alternatívne formy posilňovania svojho tela dokáže divákom napr. poledance, zumba, joga, crossfit, streetworkout alebo Thajský box.

Piešťanci sú známi svojou obľubou v behu, preto im ponúkajú Športové dni opäť zúčastniť sa 2. ročníku 10 km behu pod záštitou bežeckej skupiny WerunPN. Pre návštevníkov si organizátori prichystali tiež exhibíciu na Octago ihrisku, turnaj v streetballe, jumpingový maratón alebo Baseball home run Derby.

K zdravému životnému štýlu života patrí aj správna životospráva, každý návštevník bude mať možnosť využiť zadarmo meranie telesného tuku,individuálne konzultácie a poradenstvov oblasti výživy alebo zdravia, od spoločnosti Kompava, Herbalife a iné.

Celý víkend bude sprevádzaný celodenným programom pre deti, ktorý bude zameraný na vyzdvihnutie športového ducha, zábavné atrakcie a súťaže. Záverom programu bude vypúšťanie balónov so súťažou o najdlhší dolet. Pre dospelých je pripravený večerný hudobno-tanečný program.

Športová akcia má aj ten najhlbší význam – pomoc. V spolupráci s nadáciou Adeli organizujeme zbierku formou dobrovoľných príspevkov za tréningy do ktorých sa účastníci zapoja počas víkendu.

Tak si príďte zacvičiť, pozrieť sa na šikovných športovcov, načerpať nové športové nápady a navyše športom pomôcť v príjemnom prostredí s chutným jedlom v sprievode dobrej hudby.

Tešíme sa na všetkých už 30. až 31.7.2016 na Lodenici – Športové dni Piešťany.

sportove dni plagat

Text: Tlačová správa organizátorov Foto: Martin Palkovič