Street Art Festival hľadá dobrovoľníkov

Deň pouličného umenia sa v Piešťanoch uskutoční už štvrtýkrát v sobotu 3. augusta. Okrem oficiálneho programu je centrum mesta počas festivalu aj voľnou zónou pre prechádzajúcich buskerov.

„Hľadáme dobrovoľníkov, ktorí by nám 3. augusta 2019 pomohli urobiť Street Art Festival lepším pre Piešťany a turistov a zároveň zažili atmosféru festivalu priamo na ulici z pohľadu účinkujúcich. Ako odmenu ponúkame jedlo a občerstvenie podľa výberu, ako aj veľa zaujímavých zážitkov a nových kontaktov. Záujemcovia nás môžu kontaktovať cez info@urbantone.sk,“ informovali organizátori na Facebooku.

Štvrtý ročník podujatia sa uskutoční v sobotu 3. augusta v klube ŽiWell (Kursalon), pred kaviarňou Espresso pod Lipou (Námestie slobody), pred hudobným klubom Lajfky v Edene (Winterova) a v starom amfiteátri (Mestský park).

Piešťany Street ART Festival je zdarma. V prípade nepriaznivého počasia sa hudobný line-up festivalu presúva do kultúrno-komunitného centra ŽiWell a hudobného klubu Lajfky v Edene, Winterova 60, Piešťany.

K oficiálnemu programu sa môže pripojiť každý, pretože hlavnou ideou festivalu je ponúknuť priestor všetkým, bez výberových kritérií.

Text a foto: Martin Palkovič