Starý rok odprevadia Kmeťo a Bartošovci. Ohňostroj opäť zo strechy Auparku

Séria koncertov v centre Piešťan skončí na prelome rokov. Obyvatelia a návštevníci Piešťan môžu aj tentoraz oslavovať Nový rok na Námestí slobody.

Ohňostroj bude už šiesty raz odpálený zo strechy nákupného centra Aupark. Ešte predtým sa na pódiu predstaví Igor Kmeťo ml. zo skupiny Kmeťoband. Jeho energické vystúpenie v štýle Gipsy/Pop/Funky/R&B začína v sobotu 31. decembra o 21.00 h.

Na pódiu ho vystriedajú Bartošovci, ktorých vystúpenie ukončí až ohňostroj zo strechy Auparku. Nasledovať bude novoročná oldies video párty.

Posledný koncert v priestore Vianočných trhov je naplánovaný na 1. januára 2017. Vystúpenie speváka a gitaristu Bystríka začína o 15.00 h.

Ohňostroje môže zakryť hmla

Slovenský hydrometeorologický ústav dnes informoval, že v nižších polohách môžu byť zhoršené podmienky na sledovanie novoročného ohňostroja. V noci z 31. decembra na 1. januára bude na Slovensku jasno až polojasno, ale v nížinách treba počítať s nízkou oblačnosťou alebo hmlou.

„Len ojedinele očakávame slabé zrážky a prvé minúty Nového roku budú mrazivé. Pri slabom vetre alebo bezvetrí sa pripravte na teplotu od -3 do -8, v dolinách a kotlinách bude miestami -9 až -14 stupňov,“ informuje web stránka shmu.sk.

Text: MP/Tlačová správa – Vianočné trhy, SHMÚ