Športové dni rozhýbu Piešťany už túto sobotu

Športové dni v Piešťanoch sa dočkali svojho štvrtého ročníka, v ktorom opäť rozhýbu celé mesto. Už v sobotu 8. septembra o 9:00 pred Domom umenia a v mestskom parku sa môžete tešiť na program nabitý športom, hudbou a zábavou.

Na svoje si prídu nielen veľkí, ale aj tí najmenší, ktorých čaká celodenný animačný program s Centrom voľného času Ahoj a animátormi Maya & Juri. Deti si vyskúšajú rôzne športy a čaká na nich taktiež množstvo krúžkov, na ktoré ich môžu rodičia zahlásiť.

A čo čaká na dospelých?

Bežecká komunita WeRunPN je pripravená zabehnúť s vami 10-kilometrovú trať cez kúpele a mestský park, na ktorej konci vás čakajú krásne medaily.

Priaznivcov bicyklov zase poteší Tour de Sĺňava, trasa okolo priehrady, ktorú organizuje Rezort Piešťany.

Objavíte taktiež športy, o ktorých ste možno ešte ani nepočuli, ako napríklad taichi, pole dance či piloxing, teda cvičenie spájajúce pilates, box a tanec.

A milujeme samozrejme aj klasické športy: basketbal predvedú naše úspešné čajky a čajočky, rugby zahrá Rugby Union club Piešťany a nemôže chýbať ani piešťanský Hokejový klub Havrani. Športy, ktoré sú v Piešťanoch tak obľúbené, a ktoré by si vaše deti rozhodne mali vyskúšať.

Do rytmu vás rozhýbe jumping maratón so Sju, zumba s Radkou či tanečné školy Siluett a Flawless.

Ponaťahovať sa môžete na Octago workout hrazdách alebo na jóge s Líviou.

Súťaž nielen pre profíkov, ale aj pre amatérov si pre vás pripravilo Octago. Súťaží sa o bohaté ceny- pre workoutérov i crossfiťákov.

A počas celého dňa sa budú dať zapožičať kolobežky, na ktorých sa môžete prevážať po Piešťanoch!

Štvrtý ročník Športových hier beží vďaka spoločnosti Magna EA.

Text: Tlačová správa/Športové dni