Šofér odišiel z miesta dopravnej nehody na diaľnici pri Piešťanoch

Havarované vozidlo bolo prevrátené na streche, ale nikto sa v ňom nenachádzal. Počas odstraňovania následkov nehody narazilo nákladné auto do svetelného značenia, ktorým bolo miesto nehody vymedzené.

Piešťanskí hasiči v noci na utorok 29. júna zasahovali pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo na 82 km diaľnice D1 neďaleko Piešťan.

„Po vykonanom prieskume bolo zistené, že havarovaný automobil sa nachádza prevrátený na streche a vo vozidle a ani v jeho okolí sa nenachádza žiadna osoba. Z auta unikali prevádzkové kvapaliny, ktoré jednotka posypala sorpčným materiálom a následne vykonala protipožiarne opatrenia,“ informovala Lena Košťálová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave.

Miesto udalosti hasiči vymedzili dopravným svetelným značením. Pomocou ručných svetiel zahájili pátranie po účastníkoch dopravnej nehody, ale neúspešne.

„V spolupráci s národnou diaľničnou spoločnosťou bol automobil prevrátený na kolesá a odtiahnutý na krajnicu vozovky. Počas prác prišlo k nárazu nákladného motorového vozidla do dopravného svetelného označenia,“ dodala hovorkyňa.

Zdroj: KR HaZZ v Trnave