Slovensko advent 2016: V Elektrárni zahrá Zuzana Mikulcová band

Projekt Rozhlasu a televízie Slovenska s názvom Slovensko advent 2016 zavíta aj do Piešťan. Už vo štvrtok 8. decembra o 19.30 h sa v priestoroch Elektrárne Piešťany predstaví Zuzana Mikulcová band. Koncert bude vysielať RTVS.

Rozhlas a televízia Slovanska pokračuje v úspešnom projekte z minulých rokov. Spája v ňom historicky zaujímavé priestory s aktuálnou hudbou. Adventné koncerty majú zároveň charitatívny rozmer.

V rámci projektu Slovensko advent 2016 sa vo štvrtok 8. decembra predstaví speváčka a skladateľka Zuzana Mikulcová, ktorá je víťazkou ankety Nové tváre slovenského jazzu. Štúdium spevu, skladby a aranžovania populárnej hudby absolvovala na Pražskom konzervatóriu a počas štúdia sa predstavila aj v televíznom programe Legendy popu. Minulý rok spolu s kapelou predskakovali britskému spevákovi Jamesovi Bluntovi v bratislavskom NTC. Mesiac po tom získali druhé miesto s piesňou “Istý pocit” na 30. ročníku pesničkárskej sútaži “Košický zlatý poklad.

Výťažok z jej koncertu v Elektrárni Piešťany bude venovaný členom neziskovej organizácie Od emócií k poznaniu, aby ľudia s akoukoľvek inakosťou mali šancu na plnohodnotný život v spoločnosti a mohli by byť samými sebou.

Zdroj: slovenskoadvent.skzuzanamikulcova.com Ilustr. foto: MP