Silné autá a motorky ovládnu piešťanské letisko

Car at Tuning Party spája motorizmus, šport, hudbu, tanec a zábavu. Uskutoční sa 15. až 16. júna na letisku v Piešťanoch. Na akcii vystúpia hip-hopové hviezdy Kontrafakt, Kali a populárny slovenský DJ Mairee. Organizátori pripravili EDM stage, Miss Carat Tuning, drifty, šprinty, leštenky, stuntriding či Audio Cup.

Piatkový program bude plný zvučných mien hip-hopovej scény na čele s fenomenálnym Kontrafaktom. Chýbať nemá ani raper Kali a Peter Pann. Premiéru nového hitu a videoklipu predstaví Majself a Grizzly.

Na veľkolepom finále prestížnej súťaže Miss Car at Tuning celebritná porota opäť určí nastávajúcu kráľovnú krásy všetkých motoristov. Párty zavŕši populárny slovenský DJ Mairee. Na In Da Club stage-i sa predstavia poprední slovenskí i zahraniční DJi so svojimi skvelými setmi.

„Považujem za neskutočný úspech, že už po 15. raz sa stretnú fanúšikovia motorizmu, hudby a krásnych žien na piešťanskom letisku, kde pre nich pripravujeme nadupaný program plný najzvučnejších mien hip-hopovej scény, šampionátov a motoristických súťaží, exhibícii tých najlepších a množstvo rôznych atrakcií. Každý, kto miluje vôňu spálených gúm, drifty, šprinty, stuntriding, audio merania a vytované leštenky, na Carate nemôže chýbať,“ teší sa organizátorka Lenka LeRa Rakár.

Sobota na festivale bude patriť predovšetkým fanúšikom motorizmu. Priamo na zraze prebehne niekoľko pretekov a zaujímavých súťaží. Medzi najväčšie atrakcie patrí určite slovenský šprintérsky šampionát SAMŠ, ktorý predstaví najrýchlejšie autá, excelentné výkony a neuveriteľné časy pretekárov. Mimoriadne obľúbené a z roka na rok vylepšené drifty aj tento rok prinesú množstvo skvelých jazdcov, vytunovaných áut a dychvyrážajúcich momentov.

„Je to adrenalínový motoristický zážitok, ktorý sa oplatí vidieť na vlastné oči. Pre tých, ktorí preferujú audio tuning, je pripravená súťaž Audio Cup Slovakia, v ktorej sa meria hlasitosť stereo systémov v autách,“ vysvetľuje organizátorka LeRa.

Pre účastníkov sa brány piešťanského letiska otvárajú 15. júna o 12:00 h. Majitelia platných vodičských preukazov si môžu počas voľných šprintov vyskúšať šprintérsku trať, výkonnosť svojich áut a svoje šoférske schopnosti.

Takto atmosféru na Car at Tuning Party 2015 zachytil fotograf Mário Petlák:

Text: Tlačová správa/Car at Tuning Party Foto: Mário Petlák