Rolničkový predvianočný beh s mikulášskymi čiapkami a kapustnicou

Horská trasa najbližšie k Piešťanom, s najkrajšími výhľadmi, s predvianočnou atmosférou a mikulášskymi čiapkami. Chcete si ju vyskúšať ? Potom príďte v nedeľu 18. decembra k hotelu Panorama na Červenej veži nad Piešťanmi.  Bude sa tam konať 10. ročník Rolničkového behu na Havran.

Trasa povedie od hotela po modrej turistickej značke na Havran a potom sa stočí doľava po červenej a skončí pri Motoreste Havran. Celková dĺžka trasy je 6 kilometrov s prevýšením 250 metrov a je vhodná pre profesionálov i pre tých, ktorí behávajú rekreačne. Novinkou bude nordic walking. Začiatok prezentácie je o 9.00 h a štart o 11.00 h. Registrácia prebieha aj online.

Pre pretekárov je zabezpečené občerstvenie – domáca kapustnica a darček v podobe mikulášskej čiapky a čokolády Milka. Ceny, ktoré daruje snowboardová a lyžiarska škola Snowca, získajú prví traja pretekári v troch kategóriách – Muži, Muži nad 40 a Ženy. Bude aj predvianočná tombola. A nebude chýbať dobrá nálada a milí ľudia.

Ak vás beh až tak nebaví, môžete sa prísť prejsť a spraviť niečo pre svoje zdravie pred sviatkami, plnými číhajúcich koláčikov a majonézového šalátu alebo len povzbudiť športujúcich.

Po preteku je možné sa zahriať priamo v hoteli – v saunes vírivkou a výhľadom na Piešťany. Hotel má i moderné izby a domácu kuchyňu. Je nutná rezervácia vopred: www.panoramahotel.sk

Zdroj: Tlačová správa – Rolničkový beh