Robo Opatovský sa na svojej Overtime Tour zastaví v Elektrární

Fanúšikovia si môžu vychutnať koncert v štýle swing, bossa-nova, groove či salsa. Zaznejú hity od Michaela Jacksona, Lady Gaga, Georgea Michaela a ďalších. Chýbať nebude singel Jediná a ďalšie skladby z tvorby Roba Opatovského v unikátnych aranžmánoch. Koncert sa uskutoční v nedeľu 12. apríla o 18.00 h v Elektrárni Piešťany.

„Publikum sa môže tešiť na repertoár z najnovšieho albumu OVERTIME, na hudobnú aj vizuálnu šou. Zahráme skladby, ktoré ľudia veľmi dobre poznajú, ale tak, ako ich nikdy predtým nemohli počuť. Určite odznejú piesne od Depeche Mode, Stinga, Lady Gaga, Lennyho Kravitza a ďalších v jedinečných prevedeniach. Pripravené máme aj akustické verzie mojich najznámejších autorských skladieb,“ vysvetlil Robo Opatovský.

V rámci turné predstaví spevák aj singel Jediná v novej verzii. „Nápad prearanžovať túto skladbu som dostal v lete. Relaxoval som na terase, nohou som húpal kočík, kde ležala moja polročná dcéra Hanka a pospevoval jej Jedinú práve v rytme salsy. Z tej skladby ide pohoda, ľahkosť, slnko, dovolenka. Hneď na začiatku ako zaznejú dychy v intre, sa každý začne usmievať. Verím, že ľudí, ktorí sa prídu na Overtime zabaviť, potešíme a roztancujeme,“  povedal s úsmevom Robo Opatovský.

Najväčšie svetové hity v originálnych aranžmánoch predvedú okrem známeho speváka Ro aj vynikajúci hudobníci. „Na turné vyrážam s muzikantami, ktorí album nahrávali. S bubeníkom Dávida Hodekom, klaviristom Tomášom Gajlíkom, kontrabasistom Robertom Raganom ml. A veľmi sa teším, že pozvanie na turné prijali aj saxofonisti Miroslav Poprádi a Martin Uherek. Je to úžasné mať za sebou takýchto vynikajúcich muzikantov.“

Text, foto a video: Tlačová správa