Rezort Piešťany pripravil zimnú výzvu: Vyberte sa na výlet a vyhrajte

Oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany odmení ľudí, ktorí budú spoznávať piešťanský región a o svojom výlete napíšu.

Cestovanie je dnes síce sťažené, no kto chce zážitky, ten ich dokáže nájsť kedykoľvek a kdekoľvek. Aj blízko bydliska v rámci okresu.

Obyvatelia Piešťan a okolia majú tú výhodu, že ich región ponúka rôzne možnosti oddychu po celý rok, aj teraz v zime. Kto má tip na zaujímavý výlet a dá vedieť ostatným, môže získať od Rezortu Piešťany odmenu.

„Chceme ukázať, že obmedzenia pohybu a cestovania nás nemôžu obmedziť v zbieraní zážitkov. Tie totiž dokážeme nájsť i v blízkom okolí,“ hovorí k výzve Tatiana Nevolná, výkonná riaditeľka Rezortu Piešťany.

„Piešťanský región ponúka veľa možností aj na zimné výlety. Často ani samotní Piešťanci nevedia o mnohých krásnych miestach, ktoré majú na dosah ruky. Našou výzvou chceme podporiť informovanosť o možnostiach výletov v okolí Piešťan, kde je aj v zime krásne. Momentálne môžu tieto informácie využiť obyvatelia piešťanského okresu, neskôr – po uvoľnení obmedzení – budú tipy užitočné pre turistov z celého Slovenska. Takto podporíme spoločne náš cestovný ruch a každý Piešťanec môže svojou troškou prispieť k tomu, aby sa cez rozvoj cestovného ruchu rozvíjal celý región,“ dodáva T. Nevolná.

Rezort Piešťany preto vyzýva verejnosť: Vyberte sa na výlet do okolia a potom nám o ňom dajte vedieť. Na info@visitpiestany.sk pošlite správu o mieste, ktoré ste navštívili, môžete priložiť aj fotky z výletu. Napíšte, ako sa dá na miesto najlepšie dostať a čím vás zaujalo a očarilo.

Vybrané tipy uverejní Rezort Piešťany na svojej stránke visitpiestany.sk v sekcii Kam na výlet a každého autora zverejneného tipu odmení poukážkou v hodnote 20 eur.

Poukážky bude možné uplatniť počas celého roka u ktoréhokoľvek člena Rezortu Piešťany.

Text: Tlačová správa – OOCR Rezort Piešťany