Registrácia na Night Run Piešťany je spustená

Tretí ročník obľúbeného behu nočným mestom sa uskutoční v sobotu 24. septembra. Trasa aj tentoraz povedie cez park a po osvetlených uliciach centra, kde za normálnych okolností funguje doprava.

Trasa pre tých, ktorí sa venujú behu rekreačne, alebo by si chceli skúsiť preteky, bude mať päť kilometrov a tvorí ju jeden okruh. Pre zdatnejších bežcov sú pripravené dva okruhy v dĺžke desať kilometrov. Novinkou je možnosť zaregistrovať jednotlivcov, ale i štafety na dva okruhy.

Pretekári sa môžu zaregistrovať v deň preteku v budove vysokej školy Balneológie a Fyzioterapie na Rázusovej ulici od 16:30 hodiny. Štart je plánovaný na 19.30 h z Námestia slobody. Pol hodinu pred pretekmi sa registračná brána uzatvorí, čiže lepšie je stihnúť sa zapísať vopred cez internetovú stránku www.inviton.sk (chcem sa zaregistrovať na event) za zľavnenú cenu 9 eur a na pretek si prísť len po číslo. Cez stránku je možnosť si objednať aj „Night runové“ tričko.

Súčasťou štartovného bude energy drink a chutné jedlo a pitie po preteku. Pre všetkých bežcov sú pripravené po dobehnutí medaile. Nebude chýbať ani občerstvenie počas behu, vecné ceny pre víťazov a pre celkového víťaza Price Money.

Po pretekoch si prídu na svoje aj nešportovci, na všetkých čaká tombola ale i koncerty hudobných skupín na námestí. Kto bude mať chuť, zabávať sa bude dať až do neskorého večera.

Text: Tlačová správa organizátorov Foto: Martin Palkovič