Radnica dá opraviť Kuzmányho ulicu

Komunikácia, ktorá vedie k futbalovému štadiónu a Diplomat aréne, je v dezolátnom stave. Mestský úrad zaplatí za jej opravu 13-tisíc eur.

Verejné obstarávanie formou prieskumu trhu vyhrala spoločnosť Skanska. Mesto dnes informovalo, že stavebné práce začnú už v stredu 26. apríla a podľa zverejneného harmonogramu budú trvať tri dni. Už na piatok 28. apríla je naplánovaná pokládka asfaltobetónového krytu a odstránenie dočasného dopravného značenia.

„V prípade nepriaznivého počasia sa práce posunú o najkratší možný čas, bez vplyvu na užívanie komunikácie. Práce budú prebiehať za čiastočnej uzávierky, t. j. nebudú mať vplyv na prejazdnosť cesty. V uvedenom čase bude prístup k jednotlivým prevádzkam organizovaný dočasným dopravným značením a podľa priebežných pokynov zhotoviteľa. Prosíme motoristov o rešpektovanie dočasného dopravného značenia a obyvateľom mesta a majiteľom prevádzok v zmieňovanej lokalite sa vopred ospravedlňujeme za obmedzenia počas obnovy,“ uvádza mestský úrad na web stránke piestany.sk.

Text a foto: Martin Palkovič