Prechádzka rozprávkovým parkom aj so sovou Hedvigou

Prechádzka rozprávkovým parkom 2018 bude špeciálna aj v tom, že si deti budú mať možnosť o 11.00 h pozrieť divadielko O hlúpej žene. Výskyt tejto ojedinelej osoby bude neďaleko pirátskeho stanoviska.

Stretnutie hlúpej ženy v živote človeka býva tak silná a náročná životná udalosť, že je lepšie sa na ňu pripraviť. A presne divadielko nám dá fajn návod ako zvládnuť a prekonať bez väčšej psychickej ujmy. Takže milé rodinky, aj na prechádzke rozprávkovým parkom platí, že prevencia je dôležitá, a tak neváhajte a príďte sa kompletne zaškoliť.

Po parku sa nám bude túlať aj vajce, ktoré išlo na vandrovku. Asi už tušíte koho všetkého na potulkách stretlo, ale tentokrát budete mať šťastie aj Vy a stretnete všetkých kamarátov z vandrovky. Ba čo viac, vyskytne sa problém, ktorý dá zabrať aj skúsenému farmárovi. Kamarátku kravičku bude treba podojiť.

Nové čará a kúzla bude deti bude učiť sám Harry Potter s jeho čarodejníckou partiou. Stretnutie je ako obyčajne na nástupišti deväť a trištvrte. Myslím, že všetkým je už jasné, že sa hľadá ten správny kľúč a neminie Vás ani hra obľúbeného metlobalu. Hermiona dokonca odložila aj dovolenku pri mori, len aby sa mohla zúčastniť dlho očakávaného zápasu v metlobale. Dúfajme, že čary pomôžu zvíťaziť proti tomu „koho netreba menovať“.

Ale pozor, presne na tomto stanovisku bude 11.30 h a 13.30 h vystúpenie sokoliarov. Sova Hedviga prostredníctvom Facebooku prisľúbila svoju účasť na akcii.

A ako to už na Prechádzke rozprávkovým parkom tradične býva, deti v závere čaká malá odmena za to, že ju úspešne zvládli a pomohli toľkým rozprávkovým bytostiam. Ak by si rodiny chceli naplno užiť deň, tak mnohé reštaurácie majú pre vás pripravené „rozprávkové menu“ a môžete prejsť do „Parádnej športovej krajiny“ na Kúpeľnom ostrove.

Prechádzka rozprávkovým parkom sa uskutoční v sobotu 16. júna v piešťanskom mestskom parku od 10.00 do 15.00 h.

Text: Tlačová správa/MC Úsmev