Podrobnosti o programe Geissenovcov v Piešťanoch taja

Členov rodiny známej z televíznej obrazovky do Piešťan údajne lákajú automobily. Podrobnosti ich návštevy však nie sú oficiálne známe.

V uplynulých dňoch celoslovenské médiá informovali o tom, ktoré lokality na Slovensku navštívi rodina Geissenovcov. Podľa informácií Piešťanského týždňa bude jednou z ich zastávok i kúpeľné mesto. Program celebrít, ktoré sa preslávili najmä vďaka svojej reality show, je zahalený rúškom tajomstva.

Podľa našich zistení Geissenovcov do Piešťan priláka minulosť i budúcnosť automobilového priemyslu. Práve v našom meste by im mal minister hospodárstva Richard Sulík predstaviť vodíkové auto slovenskej výroby, ale záujem vraj majú i o historické vozidlá.

Tlačový odbor ministerstva hospodárstva nás o otázkami ohľadom ich programu v Piešťanoch odkázal na stranu Sloboda a solidarita, ktorej je Richard Sulík predsedom. Ondrej Šprlák, hovorca SaS, však odmietol o podrobnostiach programu Geissenovcov informovať. Môže byť za tým záväzok mlčanlivosti súvisiaci s natáčaním „slovenskej“ epizódy ich reality show.

V programe návštevy Geissenovcov, ktorý unikol do médií, Piešťany nie sú spomenuté. Aj preto je neisté, či sa v kúpeľnom meste zastavia iba nakrátko alebo aj využijú služby niektorého z tunajších hotelov.

Text: Martin Palkovič

Foto: facebook.com/DieprivatenGeissens