Piešťanskí policajti opäť pomáhali: Staršiu ženu našli v bezvedomí pri rybníku

Vďaka rýchlemu zásahu dvoch policajných hliadok sa podarilo pomôcť staršej žene, ktorú našli v bezvedomí na brehu rybníka. Udalosť sa stala v jednej z obcí piešťanského okresu, lokalitu polícia v správe určenej médiám nekonkretizovala.

„Polícia prijala v noci, z nedele na pondelok, oznámenie o nezvestnosti staršej ženy z okresu Piešťany. Ihneď bola do terénu vyslaná policajná hliadka, ktorá sa ženu snažila vypátrať. Krátko po 01:00 h sa k nim pripojila aj druhá hliadka a spoločne začali prehľadávať okolie miestneho rybníka,“ informovala Zlatica Antalová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave o úspešnej pátracej akcii policajtov a policajtiek z Piešťan. Členmi hliadok boli npor. Bc. Lucia Današová, nstržm. Bc. Martina Ilenčíková, npor. Peter Večera a npor. Radovan Klč.

Po niekoľkých minútach policajti zbadali na brehu osobu, ktorá bola čiastočne ponorená vo vode a vôbec sa nehýbala. Ženu v bezvedomí rýchlo vytiahli na breh a snažili sa ju zahriať. Až do príchodu záchranárov jej, podľa pokynov operátorky tiesňovej linky, poskytovali predlekársku prvú pomoc.

Následne pomohli privolaným zdravotníkom položiť pani na záchranársky vak a preniesť do sanitky. Následne bola prevezená do nemocnice.

Zdroj: KR PZ v Trnave