Piešťanské Čajky nedali Spišskej Novej Vsi šancu

Naše basketbalistky nedali domácim hráčkam šancu ani v odvetnom zápase, ŠKBD Rücon Spisska Nova Ves – Piestanske Cajky 69:93.

Do včerajšieho stretnutia 11. kola ženskej basketbalovej extraligy nastúpili Čajky s typickou energiou a odhodlaním. Už v v piatej minúte viedli 16 : 2. Do šatne potom išli s výrazným náskokom 21 bodov. Domáce hráčky nenašli recept na vyrovnanie ani v druhej polovici hry. Nakoniec prehrali 69:93.

„Vôbec sme nečakali takýto výsledok, pretože Spišská Nová Ves má aspoň na papieri výborné mená. Skvelo sme vstúpili do zápasu, rýchlo sme si utvorili náskok, bol to náš zámer vyletieť na domáce od úvodných sekúnd a podarilo sa nám to. Následne sme však stratili koncentráciu, čo sa nám nesmie stávať,“ zhodnotil zápas tréner Martin Pospíšil.

Nechcem, aby to vyzeralo nejako naduto, ale čakala som presne takýto scenár a len preto, že sme pod dojmom vysokého náskoku prestali hrať, sme nevyhrali ešte výraznejším rozdielom. Perfektne sme začali , rýchlo sme Spišiačkam ukázali kto je na palubovke pánom, no následne sme dosť veľa bodov, naša obrana bola dosť deravá, musíme na tom popracovať,“ dodala pivotka Romana Stehlíková.

Zdroj: exz.sk Foto: Facebook/PiestanskeCajky