Peter Stašák aj DJ Tráva, Piešťany zažijú Deň v parku

V sobotu 8. júna bude naše mesto plné podujatí. Vyvrcholia Zlaté stuhy, mestský park sa zmení rozprávkový, uskutočnia sa preteky dračích lodí. Ďalšia ohlásená akcia má názov Deň v parku.

Na Lide, v Hudobnom pavilóne a v Amfiteátri sa v rámci Dňa v parku predstaví tucet interpretov. Organizátori chcú zaujať rôzne vekové skupiny – pozvali napríklad Andera z Košíc, Noru Balhovú, Dušana Grúňa, ale aj Martina Geišberga a SĽUK s tanečnou veselohrou Gašparko, ktorá je určená pre deti. Zastúpenie bude mať aj elektronická hudba. Medzi účinkujúcimi je napríklad DJ Tráva, ktorý patrí k najskúsenejším českým DJom.

„Festival Deň v parku je projekt, pre všetky vekové skupiny, obyvateľov nášho mesta a regiónu, ktorý sa bude konať na verejne prístupných miestach, ako je park, športoviská a oddychové zóny pri vode, tak ako si pamätáme na časy, keď sa stretávali deti a mládež z rôznych kútov mesta,“ píšu organizátori o podujatí Deň v parku na sociálnej sieti Facebook.

Centrum Piešťan bude v sobotu 8. júna plné aj vďaka Prechádzke rozprávkovým parkom, ktorá začína o 10.00 h a každoročne dokáže prilákať stovky rodín s deťmi. Takmer celý deň sa budú na rieke Váh v úseku pri Lodenici preháňať dračie lode v rámci 10. ročníka pretekov Dragon Cup Piešťany, Kúpeľný ostrov bude patriť historickým automobilom a u Dina sa uskutoční Haluškový podvečer s Ľudovou hudbou Petra Obucha.

Pozrite si kompletný program:

Lido

10:00 h DJ Rodrigo Merken
11:00 h DJ Tráva
13:00 h DJ Leia Drex
15:00 h DJ G Al Agha
17:00 h DJ FishEYE

Hudobný pavilón

14:00 h Ander z Košíc a Textilanka
15:30 h Nora Bláhová a Zdenek Sychra
16:30 h Dušan Grúň
17:30 h Peter Stašák
18:30 h Lombardi módna prehliadka

Amfiteáter

10:30 h Martin Geišberg
12:30 h Sľuk Gašparko

Text: Martin Palkovič Zdroj: denvparku.sk