Para roztancuje Prírodné kino

Jedna z najlepších slovenských koncertných kapiel sa predstaví v piešťanskom Prírodnom kine v sobotu 17. júla. Koncert začína o 20.30 h.

V novembri 2019 bol ich koncert v Piešťanskom pivovare ŽiWell beznádejne vypredaný. Koncom mája 2020 si ich hudbu mohli naživo užiť obyvatelia sídliska na Valovej ulici vďaka špeciálnemu projektu festivalu Grape a o pár mesiacov neskôr patrila Para k hlavným hviezdam mestskej verzie tohto podujatia s názvom Park duševného zdravia.

Teraz obľúbenú koncertnú kapelu pozvalo do kúpeľného mesta Mestské kultúrne stredisko Piešťany. Odohrá jeden zo série letných koncertov v Prírodnom kine, ktoré prešlo v uplynulých rokoch rekonštrukciou.

V nedeľu 11. júla hrala Para na festivale Pohoda on the ground v Trenčíne, kde mala premiéru koncertná verzia skladby Ako na dlani, ktorá znie v oficiálnom videoklipe k filmu Letní rebeli. Prostredníctvom sociálnych sietí sa kapela fanúšikov pýta, ktoré ďalšie skladby by mala hrať na ďalších vystúpeniach. Tým najbližším je práve koncert v piešťanskom Prírodnom kine.

Počas leta sa tam uskutočnia aj tieto koncerty: Zuzana Mikulcová a Gonsofus (23. 7.), Slniečko (13. 8.), Jazz Divas (21. 8.) a Tata Bojs (18. 9.).

Z cyklu pekný chlapec odkazuje: zajtra máme slávnostnú skúšku na najbližšie koncerty. Aké pesničky podľa vás by mali…

Posted by PARA – Brutalna Zostava on Monday, July 5, 2021