Otváracie hodiny na poštách sa vracajú do normálu

Pošty sú od 18. marca opäť otvorené podľa pôvodných otváracích hodín. Slovenská pošta ruší obmedzenie otváracích hodín z predchádzajúcich týždňov, informovala o tom prostredníctvom svojej web stránky, kde sú tiež uverejnené aktuálne otváracie hodiny všetkých pobočiek.

Hlavná pobočka Slovenskej pošty v Piešťanoch je počas pracovných dní otvorená od 7.00 do 19.00 h (s prestávkou 12.00 až 12.30 h) a v sobotu od 8.00 do 11.30 h.

„Pre minimalizovanie rizika šírenia nákazy covid-19 stále platia protipandemické opatrenia nariadené Úradom verejného zdravotníctva. Všeobecne platí, že v priestoroch pobočiek je počet zákazníkov regulovaný, tzn. v pobočke sa môže nachádzať jeden zákazník na 15 m² alebo 25 m².

Zároveň musia byť dodržiavané dvojmetrové vzájomné odstupy, čo platí aj pre zákazníkov, čakajúcich pred pobočkou,“ informovala Slovenská pošta v tlačovej správe.

Do priestorov pobočky môžu vstúpiť iba tí zákazníci, ktorí budú mať riadne nasadený respirátor. K dispozícii je aj dezinfekcia rúk. Vrámci ochranných opatrení sú pobočky Slovenskej pošty pravidelne čistené, vetrané a dezinfikované, a to aj počas dňa cez pravidelné dezinfekčné prestávky.

Zdroj: Tlačová správa – Slovenská pošta