Očkovanie Janssenom v Piešťanoch aj túto sobotu. V Trnave je k dispozícii Pfizer aj Moderna

Trnavský samosprávny kraj aj počas tretieho novembrového víkendu (20. a 21. 11.) ponúkne možnosť nechať sa zaočkovať proti ochoreniu covid-19 vo všetkých siedmich okresných mestách.

Prvé, druhé i tretie dávky vakcín Pfizer a Moderna budú dostupné v dvoch veľkokapacitných očkovacích centrách, a to v Dunajskej Strede a Trnave. V Piešťanoch sa budú zdravotníci podávať jednodávkovú vakcínu Janssen.

V sobotu 13. novembra sa v piešťanskom Tescu nechalo zaočkovať 400 ľudí. Minuli sa všetky dávky vakcíny od firmy Johnson & Johnson, ktoré boli na tento deň pripravené.

Bez registrácie je možné nechať sa v piešťanskom Tescu zaočkovať aj v sobotu 20. novembra od 9.00 do 16.00 h. Vakcína Janssen je určená pre ľudí od 18 rokov (vrátane).

Vo veľkokapacitných očkovacích centrách (VKOC) v Trnave a v Dunajskej Strede budú mať registrovaní záujemcovia prednosť pred neregistrovanými. Registrácia prebieha na vakcinacia.nczisk.sk. Je potrebné priniesť si so sebou platný doklad totožnosti, preukaz poistenca a vyplnené dotazníky, ktoré sú dostupné na tejto adrese. Neplnoletí záujemcovia musia prísť v sprievode svojho zákonného zástupcu, a to aj pri podaní druhej alebo tretej dávky vakcíny.

VKOC Trnava bude zriadené v priestoroch Strednej odbornej školy elektrotechnickej Sibírska 5945/1). V sobotu 20. novembra tam budú v čase od 8.00 do 18.00 h podávať vakcínu od firmy Moderna. V nedeľu 21. novembra na tom istom mieste a v rovnakom čase dostanú záujemcovia od 16 rokov (vrátane) vakcínu od konzorcia Pfizer/BioNTech.

💉 HARMONOGRAM OČKOVANIA NA VÍKEND

👍 Počas víkendu (20.-21. novembra 2021) budeme opäť očkovať vo všetkých 7️⃣ okresných…

Posted by Trnavský samosprávny kraj on Wednesday, November 17, 2021

Zdroj: Trnavský samosprávny kraj