O voľbách budú v Elektrárni diskutovať aj Kvasnica a Orlovský

Týždeň pred prvým kolom prezidentských volieb sa v Elektrárni Piešťany uskutoční diskusia, ktorú organizuje iniciatíva Za slušné Slovensko. Pozvanie prijali Roman Kvasnica, Ján Orlovský, Táňa Sedláková a Mária Zelenayová.

„V rámci našej cesty po Slovensku, ktorú organizujeme ako iniciatíva Za slušné Slovensko, budeme chodiť do menších aj väčších slovenských miest a spoločne diskutovať o tom, prečo je dôležité ísť voliť, aké má prezident kompetencie a prečo je dôležité hľadať demokratického a proeurópskeho kandidáta,“ uvádzajú usporiadatelia v pozvánke na diskusiu Marec 2019: Mesiac prezidentských volieb.

Debata s hosťami, ktorí pochádzajú z Piešťan a okolia, sa uskutoční v Elektrárni Piešťany v sobotu 9. marca so začiatkom o 18.00 h. O týždeň neskôr, 16. marca, bude prvé kolo prezidentských volieb.

Pozvanie do diskusie prijali Roman Kvasnica (advokát rodiny zavraždenej Martiny Kušnírovej), Ján Orlovský (riaditeľ Nadácie otvorenej spoločnosti), Táňa Sedláková (sociálna psychologička) a Mária Zelenayová (študentka a spoluorganizátorka zhromaždení Za slušné Slovensko v Piešťanoch).

Text: Martin Palkovič Zdroj: zaslusneslovensko.sk