O mestskom rozpočte na rok 2022 budú poslanci rokovať online

Prostredníctvom audiovizuálnej techniky, ktorá bude k dispozícii v budove Mestskej knižnice mesta Piešťany, sa môžu poslanom prihovoriť občania.

Posledné zasadnutie mestského zastupiteľstva sa uskutoční vo štvrtok 9. decembra. Jeho začiatok je o 14.00 h. Nebude však mať klasickú prezenčnú podobu, poslanci budú rokovať prostredníctvom videokonferencie. Informovala o tom piešťanská radnica.

Na programe 6. zasadnutia Mestského zastupiteľstva mesta Piešťany je napríklad návrh na menovanie riaditeľky Mestského kultúrneho strediska Piešťany. Poslanci budú tiež rozhodovať o rozpočte tejto i ďalších organizácií – Služieb mesta Piešťany a Mestskej knižnice mesta Piešťany. Čaká ich tiež jedno z najdôležitejších rozhodnutí v tomto roku – návrh mestského rozpočtu na rok 2022.

Kompletný program rokovania nájdete na piestany.sk, materiály si môžete stiahnuť z tejto adresy.

„Mestské zastupiteľstvo bude verejné, prostredníctvom technického zabezpečenia v priestoroch prízemia Mestskej knižnice mesta Piešťany, s možnosťou účasti verejnosti od 13.45 hod. a vystúpenia verejnosti v bode Pripomienky a dopyty,“ oznámila radnica s tým, že priamy prenos bude môcť každý sledovať na web stránke zastupitelstvo.sk.

Piešťanskí mestskí poslanci prvýkrát rokovali prostredníctvom videokonferencie v marci tohto roka. Súviselo to so zlou pandemickou situáciou na Slovensku.

Text a foto: Martin Palkovič