Novoročné priania Rybníčka a Tamajku sa nápadne podobajú

Obaja primátori občanom ďakujú za trpezlivosť, aj za to, čo spravili pre svoje mesto. Jedna veta v statusoch zverejnených 31. decembra podvečer na Facebooku je takmer identická.

„Piešťanci, prosím, nehnevajte sa, ak všetko nie je podľa vašich predstáv a požiadaviek,“ znie výzva z dvoch Facebookových profilov primátora kúpeľného mesta. S rovnakou prosbou sa asi hodinu predtým na obyvateľov Trenčína obrátil Richard Rybníček.

Obaja sľubujú, že budú pracovať tvrdo, aby sa v ich mestách žilo stále lepšie. Ľuďom tiež ďakujú za to, čo urobili pre svoje okolie a do nového roka im okrem zdravia prajú aj „pokoj a silu pri vsetkych rozhodnutiach,“ resp. „veľa správnych rozhodnutí.“

Status Richarda Rybníčka je písaný bez diakritiky. Mäkčene a dĺžne ešte 1. januára po polnoci chýbali aj facebookovému odkazu Miloša Tamajku. Neskôr ich tam však doplnil.

Aby bola Bratislava najlepším miestom pre život, si praje aj primátor hlavného mesta Ivo Nesrovnal. Prečítajte si aj novoročné facebookové statusy niektorých ďalších slovenských primátorov:

Mili Piešťanci, moji najmilší priatelia!V prvom rade ďakujem za všetko dobré, čo ste tento rok spravili či pre naše…

Posted by Miloš Tamajka – primátor mesta Piešťany on 31. december 2015

Mili Trencania, mili priatelia, dakujem za vsetko dobre, co ste urobili v tomto roku pre nase/svoje mesto alebo obec,…

Posted by Richard Rybníček on 31. december 2015

Milí Bratislavčania a návštevníci Bratislavy, dovoľte zaželať všetkým šťastný a úspešný rok 2016! Nech je pre vás rokom…

Posted by Ivo Nesrovnal pre Bratislavu on 1. január 2016

MOJE POĎAKOVANIE ZA ROK 2015Tak a náš prvý spoločný rok je za nami. :) Určite to nebola vždy prechádzka ružovou zá…

Posted by Peter Bročka on 31. december 2015

Ahojte priatelia. Deň pred silvestrom a novým rokom si Vám Všetkým dovoľujem zo srdca zaželať, aby bol rok nadchádzajúci…

Posted by Richard Raši on 30. december 2010

Prajem všetkým ľuďom dobrej vôle štastný a pohodový nový rok. Nech je rok 2016 pre všetkých lepší, ako bol ten predošlý….

Posted by Andrej Hrnčiar on 31. december 2015

Text a foto: Martin Palkovič