Nočná cyklojazda vyštartuje z Lodenice

V poradí šiesta cyklojazda ulicami mesta sa uskutoční v piatok 9. septembra 2022. Účastníci sa stretnú v areáli Lodenica Piešťany – TJ Sĺňava Piešťany o 19.00 h.

Nočná cyklojazda bude spojená s odovzdávaním cien pre výhercov jednotlivých kategórii v súťaži Do práce na bicykli 2022. Oceňovať budeme najúspešnejších jednotlivcov, tímy a zamestnávateľov, ktorí sa do súťaže zapojili v tomto roku.

Zraz účastníkov nočnej cyklojazdy bude v piatok 9. septembra 2022 o 19.00 h v areáli Lodenica Piešťany – TJ Sĺňava Piešťany, kde bude prezentácia cyklistov. Cyklojazda bude z Lodenice pokračovať ulicami mesta na Námestie slobody. Na záver večera bude nasledovať vyhodnotenie súťaže Do práce na bicykli a odovzdanie cien najúspešnejším účastníkom súťaže.

Nenáročná trať mestskými ulicami je vhodná aj pre detských účastníkov. Na bezpečnosť účastníkov cyklojazdy bude dohliadať štátna a mestská polícia.

Pre každého zúčastneného Piešťanskej nočnej cyklojazdy je pripravený malý darček. Svetlá na bicykloch vpredu biele, vzadu červené sú povinné.

Zdroj: piestany.sk