Night Run Piešťany presunuli, bežci sa môžu tešiť aj na koncerty

Organizátori behu Night Run Piešťany presunuli toto podujatie na sobotu 8. októbra. Beh sa mal pôvodne konať 24. septembra. Trasa sa nemení – povedie cez park a po osvetlených uliciach centra, kde za normálnych okolností funguje doprava.

Účastníci si môžu vybrať, či absolvujú 5 alebo 10 km. Novinkou je možnosť zaregistrovať jednotlivcov, ale i štafety na dva okruhy.

Registrácia prebieha v deň preteku v budove Inštitútu fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie na Rázusovej ulici od 16.30 h. Štart je plánovaný na 20.00 h z Námestia slobody.

Registračná brána sa uzatvorí 30 minút pred štartom, čiže lepšie je stihnúť sa zapísať vopred cez internetovú stránku www.inviton.sk za zľavnenú cenu 9 eur a na pretek si prísť len po číslo. Cez stránku je možnosť si objednať aj tričko.

Súčasťou štartovného bude energy drink, chutné jedlo a pitie po preteku. Pre všetkých bežcov sú pripravené po dobehnutí medaile. Nebude chýbať ani občerstvenie počas behu, vecné ceny pre víťazov a pre celkového víťaza Price Money.

Po pretekoch si prídu na svoje aj nešportovci, na všetkých čaká tombola ale i koncerty hudobných skupín na Námestí. Zahrajú Kmeťo band a Smola a hrušky.

Pozrite si video z trasy tohtoročného Night Run Piešťany:

Text a foto: Tlačová správa organizátorov