Nehoda na Vodárenskej ulici – auto skončilo na streche

Na Vodárenskej ulici v Piešťanoch došlo dnes okolo poludnia k dopravnej nehody, pri ktorej sa červená Škoda Felícia prevrátila na strechu.

Podľa obyvateľky ulice, ktorá zverejnila fotky z nehody vo facebookovej skupine Dopravný servis – Piešťany a okolie, mohla byť príčinou nehody vysoká rýchlosť. Táto informácia však nie je potvrdená, polícia musí vyšetriť všetky okolnosti. Vodič červenej Felície podľa jej slov neutrpel vážnejšie zranenia a ani nikomu inému sa nič nestalo.

„Vodárenská, obytná časť, ale hovädo je hovädo a otázka času, keďže sa tu niektorí chovajú ako na pretekoch. Ešteže nikomu neublížil. Denne sa tu hrávajú malé deti. Ešte aj takýto mal šťastie a vyšiel z Felície bez škrabanca,“ napísala žena, ktorá zverejnila fotografie.

DOPLNENÉ o 15.00 h: „Išlo o škodovú udalosť. Vodič auta jazdil po Vodárenskej ulici smerom na Veľké Orvište. Pravou prednou časťou narazil do odstaveného auta, v dôsledku čoho sa prevrátil na strechu. Udalosť sa zaobišla bez zranení a bez alkoholu. Vyriešená bola na mieste v blokovom konaní,“ informovala Martina Kredatusová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Text: Martin Palkovič Foto: L. P.