Najlepší slovenskí hráči discgolfu ho prídu predstaviť Piešťancom už v nedeľu

Poznáte discgolf? Už nadchádzajúcu nedeľu 22. októbra si ho budete môcť zahrať v piešťanskom Mestskom parku s najlepšími slovenskými hráčmi. Popoludní prídu, aby vám predstavili túto najrozšírenejšiu hru s lietajúcim tanierom.

Discgolf je odvodený od klasického golfu. Vznikol v 70. rokoch v USA a získava si stále viac priaznivcov na celom svete. Cieľom hry je podobne ako v golfe dostať disk do jamky – koša na čo najmenší počet hodov. Ak sa chcete o tejto hre dozvedieť viac, máte teraz jedinečnú príležitosť, načerpať od najlepších slovenských hráčov. Do Piešťan sa totiž chystá aktuálny majster Slovenska medzi mužmi Michal Kúdela, juniorský majster SR Marko Čačala a majster SR v kategórii masters Adrián Čačala.

Prídu tiež ďalší členovia klubov Malženice, Hunters, Putthologist a Crataegus Hlohovec, ktorí sa budú venovať záujemcom o túto hru. Pri prezentácii sa najskôr dozviete informácie o pravidlách a potom si budete môcť vyskúšať zahrať v priestore medzi Domom umenia a Hotelom Park, kde by mohlo v budúcnosti vyrásť pevné discgolfové ihrisko. Prezentácia je naplánovaná v čase od 15:00 h do 17:00 h, pričom prísť môžete hocikedy vám to bude vyhovovať.

Text: Tlačová správa/Rezort Piešťany