Nabúral dve autá i značku, ohrozoval chodcov aj cyklistov

Vyšetrovateľka obvinila 42-ročného muža z obce Sokolovce z obzvlášť závažného zločinu všeobecného ohrozenia. Šoféroval pod vplyvom alkoholu a ohrozoval vodičov, chodcov aj cyklistov.

„Muž si mal sadnúť v piatok poobede do svojho auta VW Passat. Počas jazdy v meste Piešťany nabúral do idúceho auta Renault Kadjar a vzápätí aj do odparkovaného auta Audi. V jazde po nehodách pokračoval a to aj napriek tomu, že pri výjazde vyšiel na chodník, kde narazil do dopravnej značky. So zakliesnenou tyčou pod autom opustil Piešťany smerom na Hlohovec. Podľa svedkov mal svojou jazdou ohroziť viacero vodičov, chodcov a cyklistov,“ informuje polícia.

Piešťanskí policajti ho prenasledovali a pred obcou Koplotovce ho obmedzili na osobnej slobode. Namerali mu 0,75 mg/l alkoholu v dychu, čo je viac ako 1,5 promile.

„Muža predviedli pred vyšetrovateľa, ktorý ho obvinil a predložil návrh na jeho väzobné stíhanie. Súd sa stotožnil s návrhom a na základe príkazu súdu ho policajti cez víkend eskortovali do vyšetrovacej väzby,“ uvádza ďalej polícia s tým, že mu hrozí trest odňatia slobody na 10 ž 15 rokov.

ŠIALENÚ JAZDU UKONČILI POLICAJTIZ OSLAVY MENÍN ROVNO DO VÄZBYVyšetrovateľka obvinila 42 ročného muža z obce Sokolovce…

Uverejnil používateľ Polícia SR – Trnavský kraj Pondelok 11. mája 2020

Zdroj: KR PZ Trnava