Na Vianočných trhoch zahrajú Fuera Fondo aj Guns N Roses Tribute

Posledný adventný víkend sa bude niesť v znamení dobrej hudby rôznych žánrov. V piatok roztancujú Námestie slobody Fuera Fondo v štýle ska. Sobota bude patriť rockovej legende Guns N Roses a nedeľa vianočným tradíciám z piešťanského regiónu v podaní folklórneho súboru Žito.

Vianoce sa nezadržateľne blížia a zostáva už len pár dní na to, aby sme si vychutnali obdobie príprav na tieto sviatky. Neodmysliteľne k tomu patria aj stretnutia s rodinou a priateľmi na Vianočných trhoch.

Atmosféru týchto stretnutí umocní vo štvrtok 15. decembra vystúpenie žiakov jazykovej školy CM Languages. V piatok 16. decembra poteší milovníkov dobrej hudby vystúpenie piešťanskej kapely Mgr. Kelly a potom aj koncert skupiny Fuera Fondo, ktorej ska-punkové rytmy obľubujú všetky generácie.

Sobotný (17. 12.) program Vianočných trhov štartuje o 14.00 h špeciálnym programom divadla Slniečko. Nasleduje vystúpenie bratislavskej kapely Kochgarden hrajúcej príjemnú elektroniku s výrazným ženským vokálom.

Hlavnej hviezde večera, ktorou je Guns N Roses Tribute, bude predskakovať formácia Ewelin. Revival band vzdávajúci poctu americkej hardrockovej legende príde na pódium o 20.00 h s dvojhodinovým programom zostaveným z najväčších hitov Guns N Roses. Fanúšikovia sa môžu tešiť na skvelú šou.

Nedeľa sa bude niesť v duchu tradícií. Exallievi Don Bosca ponúknu tématické divadlo a potom, o 16.00 h, zapáli primátor Miloš Tamajka štvrtú sviecu na adventom venci. Ešte predtým mu však skauti odovzdajú Betlehemské svetlo, ktoré si bude môcť každý odniesť domov.

O kultúrny program sa postarajú folklórne súbory Predškoláčik a Krakovanček, žiaci Súkromnej základnej umeleckej školy Piešťany a o 19.00 h začína vystúpenie folklórneho súboru Žito.

Aj počas štvrtého adventného víkendu budú na Námestí slobody svoje výrobky ponúkať remeselníci v rámci Pieščanského rýnku.

Text: Tlačová správa – Vianočné trhy