Ná pár metroch búral dvakrát, auto nebolo jeho

Mladík z Krakovian narazil do zaparkovaného vozidla na Jánošíkovej ulici a krátko potom aj do domu na Žilinskej ceste v Piešťanoch. Pri nehode utrpel vážne zranenia.

Polícia v súvislosti s nehodou, ktorá sa stala v sobotu 3. februára v noci, preveruje 21-ročného vodiča z neoprávneného užívania cudzieho motorového vozidla. Podľa informácií, ktoré zverejnil Piešťanský týždeň, mal byť pod vplyvom návykových látok a napádať hasičov. Tí ho museli z nabúraného auta vyslobodiť.

Mladík najprv pri cúvaní narazil do zaparkovanej Felície na Jánošíkovej ulici a po náraze pokračoval v jazde na Žilinskú cestu, kde nezvládol riadenia a vyšiel na chodník.

„S autom narazil do fasády rodinného domu a vzápätí aj do stĺpu elektrického vedenia. Pri nehode utrpel vodič ťažké zranenia, s ktorými bol prevezený do trnavskej nemocnice. Vzhľadom na rozsah zranení nebolo možné s mužom vykonať orientačnú dychovú skúšku na alkohol,“ informovala hovorkyňa polície Mária Linkešová.

Auto, na ktorom spôsobil nehodu, nebolo jeho a mal si ho zobrať bez súhlasu majiteľa. Škodu, ktorú spôsobil, odhadujú na 3 500 eur.

Zdroj: KR PZ Trnava, KR HaZZ Trnava