Na ceste medzi Piešťanmi a Drahovcami chcel zabrániť čelnej zrážke, skončil v poli

Nebezpečná situácia vznikla v piatok 18. marca o 16.30 h pri predbiehacom manévri na ceste I. triedy medzi mestom Piešťany a obcou Drahovce. Policajti hľadajú svedkov, ktorí by pomohli objasniť jej priebeh.

Neznámy vodič išiel na striebornom aute Škoda Fabia smerom z Piešťan. Na mieste, kde je „plná čiara“, začal predchádzať pred ním idúce autá. Vážne pri tom ohrozil Fiat Punto, ktoré išlo v tom čase oproti.

„Aby jeho vodič zabránil čelnej zrážke, bol nútený vyjsť mimo cestu a nakoniec skončil v poli. Vodič Fabie na situáciu nereagoval a bez zastavenia pokračoval v jazde. Pri nehode sa našťastie nikto nezranil,“ informovala Zlatica Antalová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.
„Ak ste priebeh nehody videli, máte ho natočený na kamere, prípadne ste približne danom čase videli striebornú Škodu Fabiu a jej vodiča, kontaktujte nás na bezplatnom čísle 158, príďte osobne na dopravný inšpektorát v Piešťanoch alebo nám napíšte súkromnú správu na FB Polícia SR – Trnavský kraj,“ dodala hovorkyňa.

Zdroj: KR PZ v Trnave