Mladší žiaci MHK Piešťany proti Novým Zámkom s jednou výhrou a jednou prehrou

Mladší žiaci pod vedením trénerky Nory Csukaovej odohrali v sobotu 7.12.2019 dvojzápas proti Novým Zámkom „A“ a „B“. Prvý zápas odohrali proti B tímu a ten veľmi hladko porazili 24:12.

Už po 7 minútach bolo o výhre Piešťan rozhodnuté, pretože na ukazovateli skóre svietilo 6:0 a to naši hráči pozahadzovali ďalších minimálne 7 pekných akcií z úrovne bránkoviska. Polčasový výsledok sa zastavil na 13:3.

Po polčase dala trénerka možnosť hrať aj ostatným hráčom, ktorí sa pekne chytali. Treba spomenúť, že v tomto zápase nastúpili aj naši najmenší dvaja prípravkári (ešte len druháci a tímy v tejto kategórií môžu mať deti aj čo sú aj v siedmom ročníku), ktorí získavali cenné skúsenosti.

V druhom zápase proti Áčku Nových Zámkov sa hrala veľmi rýchla hádzaná kde padalo množstvo gólov.

Po polčase bolo 11:22 pre Nové Zámky. Druhý polčas prestrelka pokračovala a opäť oba tímy dávali dôraz hlavne na útok. Tento polčas začali naši hrať na pivota, ktorého súper nevedel ubrániť a preto sa nám lahšie dávalo góly a hra bola vyrovnanejšia. Naši sa veľmi snažili a bojovali no nestačilo to na súpera. Výsledok zápasu preto bol 25:40 pre Nové Zámky.

Dopoludnia hrala aj piešťanská prípravka turnaj v minihádzanej. Tento raz cestovala do Dunajskej Stredy, kde si zmerala sily s domácim tímom DAC Dunajská Streda a s chalanmi z Nových Zámkov A, B a C. Najlepšie si opäť počínal náš A tím ktorý zo 4 zápasov dva vyhral a dva prehral, pričom mali na to aby aj s domácou Dunajskou Stredou vyhrali. Ostatné naše tímy vyhrali po jednom zápase, čo je super výkon.

Text a foto: MHK Piešťany