Kúpele lákajú rodiny s deťmi, pláž bude pri hoteli Splendid

Od júna až do konca septembra si dovolenku na Kúpeľnom ostrove môžu vychutnať celé rodiny. Piešťanské kúpele ich lákajú na pieskovú pláž, ale aj na možnosť nahliadnuť do hotela Thermia Palace a kúpeľného domu Irma počas dní otvorených dverí.

Prímorskú atmosféru má navodiť pláž v areáli hotela Splendid, ktorý bude od polovice júna až do konca septembra k dispozícii predovšetkým pre rodiny s deťmi. Tejto skupine dovolenkárov spoločnosť Ensana ponúka all inclusive pobyty. V areáli hotela budú aj ihriská na mini futbal a volejbal, detské pieskovisko či stolný tenis.

V detskom klube sa najmenším budú venovať lektorky, k dispozícii bude aj herňa, mini diskotéka, športové a kreatívne aktivity. Rodičia zatiaľ môžu relaxovať pri niektorom z bazénov, vo fitness centre alebo si vybrať zo 60 kúpeľných procedúr. Samozrejmosťou all inclusive pobytov bude plná penzia, občerstvenie a nápoje počas celého dňa.

Pred znovuotvorením hotela Thermia Palace a známeho kúpeľného domu Irma pripravili piešťanské kúpele prehliadku priestorov hotela, wellness a kúpeľnej časti. Bude to príležitosť pre širokú verejnosť nahliadnuť do priestorov tohto secesného skvostu. Dni otvorených dverí v hoteli Thermia Palace sa konajú 26. a 27. júna.

Počas týchto dní budú mať návštevníci možnosť prezrieť si priestory hotela vrátane prezidentského apartmánu, pôvodné termálne zrkadlisko a bahnisko kúpeľného domu Irma, ale aj moderný wellnesový a saunový svet. Prihlásiť sa je možné na tejto adrese: https://bit.ly/thermia-dod

Zdroj: Tlačová správa – Ensana