Kúpalisko Eva zahájilo svoju 88. sezónu

Vonkajší, 50 metrov dlhý bazén, je po komplexnej rekonštrukcii. V prevádzke bude šmykľavka i detský bazén. No už v prvý deň 88. sezóny kúpaliska Eva bolo najviac ľudí v relaxačnom bazéne s teplou vodou.

Aj počas tohto leta sa môžu obyvatelia i návštevníci Piešťan spoľahnúť na kúpalisko, ktoré začalo slúžiť začiatkom 30. rokov minulého storočia. V sobotu 11. júna, v deň zahájenia novej sezóny, ho navštívili stovky ľudí. Napriek tomu, že počasie plávaniu prialo, viac návštevníkov Evy bolo okolo tretej popoludní v malom relaxačnom bazéne ako v plaveckom.

Ten prešiel od konca minulého roka komplexnou rekonštrukciou. Zabezpečil ju Klub vodného póla Kúpele Piešťany, ktorý kúpalisko patriace Slovenským liečebným kúpeľom Piešťany prevádzkuje aj s finančnou podporou samosprávy.

K ďalším zmenám patria nové lehátka i koberce okolo relaxačného bazéna. V areáli je trampolína a návštevníci môžu využiť aj volejbalové ihrisko. Bufet ponúka tradičný kúpaliskový sortiment – nápoje, nanuky aj rýchle jedlá.

Cena celodennej vstupenky pre dospelého je 7 eur, návštevníci vo veku 6 až 15 rokov rovnako ako seniori a zdravotne ťažko postihnutí zaplatia 5 eur a mladší majú vstup zdarma. Po 16.00 stojí vstupenka pre dospelých 5 eur, pre ostatných je to o euro menej.

Kúpalisko je v júni a v septembri otvorené od 11.00  do 18.00 h. Počas letných prázdnin od 10.00 do 19.00 h.

 

Aj tento rok ponúka Eva možnosť kondičného plávania – každý deň v čase od 7.00 do 8.00 h. Cena permanentky s 20 vstupmi je 55 eur. Jednorázový vstup na kondičné plávanie stojí 3 eurá.