Kúpalisko Eva otvorí svoju 84. sezónu koncom mája

Jediné piešťanské kúpalisko s 50 metrov dlhým vonkajším bazénom otvoria v pondelok 28. mája 2018. Ceny aj otváracie hodiny zostávajú rovnaké ako minulý rok.

Ranné kondičné plávanie, znížené vstupné po 16.00 h, zľavy pre deti a seniorov. Všetko, na čo boli návštevníci kúpaliska Eva zvyknutí v predchádzajúce sezóne, zostáva platné aj teraz. Pre zpiešťan.sk to potvrdil Ľudovít Kubán z Klubu vodného póla Kúpele Piešťany.

Evu vlastnia Slovenské liečebné kúpele Piešťany a s finančnou podporou mesta Piešťany ju prevádzkujú vodnopólisti. Radnica tento rok prostredníctvom oblastnej organizácie cestovného ruchu Rezort Piešťany prispela na prevádzku kúpaliska sumou 15-tisíc eur.

Návštevníci majú na Eve k dispozícii 50 m dlhý plavecký bazén. Relaxovať môžu v bazéne s teplotou vody 34 až 38°C. Pre deti je vyhradený menší bazénik. Pred dvoma rokmi v areáli vybudovali šmykľavku.

Aj v tejto sezóne bude kúpalisko každodenne v ranných hodinách prístupné pre kondičných plavcov.

V máji, v júni a v septembri platia otváracie hodiny pre verejnosť od 11.00  do 18.00 h. Počas letných prázdnin od 10.00 do 19.00 h.

Text a ilustr. foto: Martin Palkovič